משמנים תבנית עגולה 26, או בינונית מרובעת. מחממים תנור 165 מעלות טורבו.
מקציפים ביחד את הביצים עם הסוכר וסוכר וניל , עד שמקבלים בלילה בהירה ותפוחה, ואז מוסיפים לאט את השמן.
מוסיפים לסירוגין תוך בחישה את הקמח, עם אבקת האפייה והמים מעורבבים עם מיץ לימון.
שופכים 2/3 מהבלילה לתבנית המשומנת. השליש הנותר מוסיפים לו ובוחשים את הקקאו עם השוקולית ו-2 כפות מים פושרים.
שופכים את השליש הכהה על הבלילה הבהירה ומערבבים בקלות עם קיסם עץ או עם סכין, את הבצק הכהה עם הבהיר.
אופים בשליש התחתון של התנור כ- 30-40 דקות.