Go Back
עוגת דבש ותפוחים ללא גלוטן

עוגת דבש ותפוחים ללא גלוטן

שילוב טעמים עשיר עם מרקם חלומי
ציון 4.28 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: שמחה אלגלי

ציוד

תבנית חד פעמית רגילה עגולה 24 / 26
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 6 ביצים שלמות
  • קורט מלח
  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס מחית תפוחים של יכין
  • 1 כוס מים רותחים
  • 2 כפות נס מגורען
  • ¾ כוס דבש
  • ½ כפית סודה לשתיה
  • 3 כוסות קמח תמי תופח

אופן ההכנה

  • מקציפים את הביצים עם קורט מלח וכוס סוכר היטב לקצף יציב.
  • מנמיכים את המיקסר על המהירות הכי נמוכה, ומוסיפים בזרם דק את השמן., מחית תפוחים, מים רותחים המעורבבים עם 2 כפות נס מגורען, הדבש, סודה לשתייה ולבסוף את הקמח.
  • מערבבים עד לאיחוד, לא לערבב יותר מדי.
  • מכבים את המיקסר ומערבבים עם כך כמו עוגת גבינה בצורת עטיפה.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך שעה.
  • לאחר אפייה כשהעוגה מתקררת, מפזרים אבקת סוכר.
  • אפשר להוסיף לעוגה כוס אגוזים קצוצים ולערבב עם הקמח. אפשר גם להוסיף רבע כפית קינמון למי שאוהב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.