מקציפים את הביצים עם קורט מלח וכוס סוכר היטב לקצף יציב.
מנמיכים את המיקסר על המהירות הכי נמוכה, ומוסיפים בזרם דק את השמן., מחית תפוחים, מים רותחים המעורבבים עם 2 כפות נס מגורען, הדבש, סודה לשתייה ולבסוף את הקמח.
מערבבים עד לאיחוד, לא לערבב יותר מדי.
מכבים את המיקסר ומערבבים עם כך כמו עוגת גבינה בצורת עטיפה.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך שעה.
לאחר אפייה כשהעוגה מתקררת, מפזרים אבקת סוכר.
אפשר להוסיף לעוגה כוס אגוזים קצוצים ולערבב עם הקמח. אפשר גם להוסיף רבע כפית קינמון למי שאוהב.