מניחים את הבשר על תבנית תנור מצופה נייר כסף, ויוצרים בבשר חריצים קטנים עם הסכין, ומחדירים 1- שיני שום.
מכינים את הרוטב על ידי ערבוב את כל המרכיבים ביחד. מורחים את בבשר משני הצדדים ועושים לו מסאז'.
בצד שמים את הירקות. אפשר גם להוסיף איזה ירקות שאוהבים.
על הירקות מזלפים שמן זית לא יותר מדי, הבשר מפריש שומן), מלח גס, טימין ורוזמרין.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות למשך 30 דקות, ולאחר מכן עוטפים בנייר כסף וממשיכים לבשל למשך שעה וחצי עד שעתיים על חום של 190 מעלות.
אם לקראת הסוף בא לכם שהוא יקבל עוד צבע, תורידו שוב את הנייר ותנו לו עוד זמן.