מערבבים את הביצים וסוכר עם מטרפה ידנית או מיקסר, ואז מוסיפים את הסוכר וניל.
מוסיפים את הנוזלים ואת גרידת לימון, ובסוף מוסיפים את אבקת האפיה והקמח לפי הצורך.
הבצק צריך להיות רך לא דביק. מחלקים ל-3 חלקים, ואז מעגלים במעט קמח. שמים במקרר לשעה.
מערבבים את המילוי ביחד (מלבד הדבש) ואז מחלקים באופן שווה ל-3.
מרדדים את הבצק בקמח למלבן דק (להיזהר שהתחתית לא תדבק)
עם כף בעיגולים מזלפים 2 כפות דבש על כל השטח של הבצק, ומעל מפזרים את תערובת האגוזים.
מגלגלים בהידוק. מברישים בביצה טרופה, ואז חותכים בסכין משוננת באלכסון ומניחים על נייר אפיה.
מכניסים לאפייה בטורבו בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 35 דקות בערך. להשחים כך מגיעים לקרמל טעים!
מקררים מעט ומשחררים מנייר האפיה אחרת הקרמל מתקרר וזה נדבק. לשמור בכלי סגור.