לפני שמתחילים, לוקחים חצי כוס מים רותחים ושמים תיון ומחכים 5 דקות.
בקערה שמים את הביצים, ¼ כוס סוכר, חצי כוס שמן, וחצי כוס דבש ומערבבים ביחד במטרפה ידנית בלי מיקסר.
לאחר מכן מוסיפים את אבקת הנס קפה, כפית קינמון, הקמח, והתה הפושר. מערבבים מעט כדי שלא יהיו גושים.
משמנים תבניות מאפינס ושופכים את העיסה, ומפזרים אגוזים גרוסים.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך חצי שעה ולא יותר. לא לייבש.
איך שהמאפינס יוצאים, מערבבים 4 כפות מים רותחים עם 2 כפות דבש ושופכים מעל כל אחד מעט מהסירופ.
כשהעוגה עדיין חמימה לשים בשקית כך היא תהיה רכה יותר. אפשר גם לקשט עם קרם מלמעלה.