נערבב היטב את כל מרכיבי המרינדה.
בתבנית גדולה נסדר את שוק הטלה והירקות.
נשפוך מחצית מהמרינדה על שוק הטלה ונעסה היטב מכל הכיוונים.
נשפוך את השאר על הירקות. נניח נייר אפיה על התבנית ומעליה רדיד אלומיניום (שכבה כפולה!)
נהדק היטב מסביב לתבנית ונכניס למקרר ללילה.
נחמם תנור על 250 מעלות.
בעדינות נסיר צד אחד של הניירות ונשפוך 3/4 כוס מיםף, ואז נהדק בחזרה.
נכניס את התבנית וצולים במשך חצי שעה על חום גבוהה באפייה רגילה. ננמיך ל-170 מעלות ונצלה במשך 3 שעות נוספות.
לאחר 3 שעות , נסיר את הניירות ונצלה עוד כ-20 דקות עד הזהבה עמוקה.