מרפדים את התבנית בבצק פריך, ואופים חצי אפייה בחום של 200 מעלות למשך 7 דקות בערך.
מוציאים מהתנור ומנמיכים את החום ל-170 מעלות. מגרדים את החלק העליון של הבצק החצי אפוי ומניחים בצד.
לקערה נפרדת מוסיפים את ביצים, סוכר, גרידת לימון, חלב מרוכז, קורנפלור, שמנת חמוצה וגבינה לבנה. מערבבים היטב.
לצקת מעל לבסיס הפריך, ומעל למלית גבינה מפזרים את הבצק שגירדנו.
מכניסים לאפייה למשך 40 דקות. מפדרים באבקת סוכר לאחר אפייה.
אפשר לצפות את העוגה במחית דובדבנים או כל ציפוי שאוהבים.