להכנת הבצק - שמים את כל המצרכים בקערה ונלוש עד שמקבלים בצק נעים. אם הבצק רך מדי אפשר להוסיף עוד קצת קמח
עוטפים ומכניסים למקרר למשך שעתיים או יותר. מוציאים מהמקרר ומחלקים ל-4 כדורים
להכנת המרנג - מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ומוסיפים סוכר, ואז מקציפים לקבלת קצף לא נוקשה. מוסיפים את הנס וממשיכים להקציף מעט שהנס יבלע
לוקחים כדור בצק ומקמחים מעט ומרדדים בין 2 ניירות אפיה
מניחים בתבנית עגולה 28 או מלבנית נייר אפיה, ומניחים את השכבה הראשונה, מעל שמים את המרנג ומפזרים אגוזים ושוב בצק עד הסוף על החלק האחרון, לוקחים מזל ומחוררים את הבצק.
מחממים תנור על 180 מעלות ואופים בערך 35 דקות עד לקבלת צבע חום יפה
מצננים ומפזרים אבקת סוכר.