נחמם תנור על 180 מעלות.
נקציף את הביצים שלמות עם מעט מלח. נוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת בלילה תפוחה וחזקה.
נוריד את מהירות המיקסר למינימום ונוסיף שמן וקמח. נמשיך להקציף עד שהקמח נטמע בבלילה.
נגרד את השוקולד בפומפיה צפופה ונערבב עם לקקן בתנועות קיפול עדינות.
לצקת את הבלילה ל-2 תבניות או לתבנית תנור, ונאפה אפייה רגילה למשך עשרים דקות.
בזמן שהעוגה בתנור, נחמם על בן מארי או מיקרוגל את מצרכי השוקולד למרקם חלק וסמיך. נניח בצד.
בקלחת נקיה נרתיח את מיץ התפוזים ואבקת הסוכר לעשר דקות על להבה גבוה (חשוב לצמצם את המיץ עד שמתקבל סירופ סמיך מאוד)
נניח את הסירופ בצד. כשהעוגה מוכנה נבריש מעט מהסירופ על כל העוגה.
אם אופים בתבנית תנור, מחלקים את העוגה ל 2 חלקים.
נקציף את השמנת מתוקה כמה דקות, נוסיף את הפודינג וניל ונמשיך להקציף לקצפת חלקה ותפוחה.
נוסיף מיץ תפוזים לקצפת ונערבב עם לקקן בתנועות קיפול עדינות.
להרכבת העוגה - נמרח על שכבה אחת של העוגה מהשוקולד בנדיבות, ואז נניח את השכבה השניה. נמרח מהקצפת בנדיבות וניישר קצוות.
נכניס למקרר לשעה כשהעוגה סגורה.