מפרידים את הביצים. בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החלבונים עם סוכר וסוכר וניל עד שמקבלים קצף יציב.
מוסיפים את החלמונים ואז מקציפים למשך כמה שניות. לאחר מכן מוסיפים אבקת אפייה, נס קפה, וממשיכים להקציף כמה שניות.
מוסיפים את השוקולד, קוקוס, אגוזים ופירורי לחם.
נקפל עם כף או לקקן את הכל בעדינות, ולצקת לתוך התבנית כשהיא משומנת היטב.
אופים בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 30 דקות בערך, עד שקיסם יוצא יבש.
להכנת הסירופ - מערבבים יחד עד שהסוכר נמס ויוצקים על העוגה.
להכנת הקרם קפה - מכניסים לקערת מיקסר עם וו הקצפה את כל המרכיבים, ומתחילים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
לצקת מעל העוגה ומיישרים, למעלה מפזרים פצפוצי שוקולד.
מכניסים לקירור מס׳ שעות במקרר.