בקערה שמים את הכף שמרים,כף סוכר, כף קמח וחצי כוס מים חמימים. מערבבים ואז מכסים למשך 10 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את הנטורינה, חצי כוס סוכר, שקית סוכר וניל, ביצה שלמה פלוס חלבון, 2 כפות שמנת חמוצה ו-3 כוסות קמח.
ללוש היטב את הבצק, מקמחים מעט ומתפיחים לשעה.
מרדדים את הבצק למלבן ענקי, ומורחים מלית על כולו (אפשר גם להוסיף צימוקים).
מגלגלים לרולדה ארוכה, ובעזרת חוט חותכים חתיכות ברוחב של 2-3 ס"מ.
טובלים את החלק התחתון באבקת סוכר, ומניחים בתבנית להתפחה של 20 דקות.
מורחים מעל את החלמון ששמרנו עם יתרת השמנת החמוצה / יוגורט.
מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 20 דקות בערך.
מפזרים אבקת סוכר מעל.