בקערה נערבב את כל המצרכים עם כף מעץ ללא צורך בלישה.
נעטוף את הקערה בשקית גופיה, נחורר חור קטן ונניח על השיש ללילה.
למחרת נקמח היטב משטח עבודה, ונחלק את הבצק ל-8 חלקים.
כל חלק נרדד עם כריות האצבעות לעיגול ונגלגל לצורת בגט (עובדים רק עם קמח והרבה).
נניח להתפחה של 40 דקות.
אחרי ההתפחה נפזר בנדיבות קמח על הבצק ונחרוץ עם סכין יפנית או סכין חדה לאורך הבצק.
נחמם תנור על 230 מעלות טורבו ונאפה לעשרים דקות או עד להשחמה יפה.
הלחם נשאר טרי גם יום למחרת ללא צורך בהקפאה.