חותכים את החצי קילו חזה עוף לקוביות.
בקערה עם מטרפה ידנים מערבבים את כל המרכיבים למרינדה, עד שנוצרת בלילה סמיכה ללא גושים.
משרים את העוף בבלילה, ואז מחממים שמן עמוק ומטגנים את העוף עד הזהבה משני הצדדים. מוציאים לקערה עם נייר סופג.
מכינים את הרוטב - במחבת מחממים 3 כפות שמן, ואז מוסיפים את שאר המרכיבים לרוטב, ומערבבים היטב.
מכניסים את הנאגטס ומערבבים עד שהם מצופים היטב ברוטב.
לאורז - מחממים בסיר 2 כפות שמן, ואז מוסיפים את האורז עם החמוציות, ושאר המצרכים. מטגנים יחד ואחר כך מוסיפים את המים שמערבבים עם כף מרק בצל.
מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים אש ומבשלים למשך 17 דקות. אחרי רבע שעה לפתוח בעדינות.