שוברים את עוגיות האוראו לפתיתים, ואז מוסיפים אליהם את החמאה המומסת ומערבבים עד לאיחוד. משטחים בתבנית לתחתית של העוגה, ומקררים ל-30 דקות.
ממיסים חצי מכמות השוקולד המריר.
מקציפים חצי מכמות הגבינה הלבנה למשך 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים חצי מכמות אבקת הסוכר, כף חלב מרוכז, כפית תמצית וניל, ומערבבים היטב.
מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת הגבינה, ומערבבים עם מרית עד שמקבלים תערובת חלקה.
בקערה נפרדת, מקציפים שליש ( 125 גרם) מהשמנת המתוקה עד בועות, ואז מוסיפים לתערובת השוקולד וגבינה ומערבבים היטב. יוצקים בתבנית מעל תחתית האוראו, ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
בקערה נפרדת, מערבבים את החצי השני של הגבינה הלבנה (250 גרם) עם שאר אבקת הסוכר, ואז מוסיפים שליש מכמות השמנת המתוקה (125 גרם) ומקציפים היטב.
לצקת בתבנית מעל לשכבת השוקולד, ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
כעת מערבבים את החצי השני של השוקולד מריר עם שאר השמנת המתוקה, וממיסים בסיר על אש נמוכה תוך כדי ערבוב קל.
שופכים את הגנאש מעל לעוגה, ומכניסים לקירור של 12 שעות במקרר.