Go Back
נשנוש שוקולד

נשנוש שוקולד טחינה הכי טעים

עם המון אגוזים קראנצ'ים מפנקים
ציון 4.05 על ידי 20 דירוגים
באדיבות: זוהר שרעבי

ציוד

תבנית אינגליש קייק

המצרכים

  • 1 ¼ כוסות אגוזי מלך
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 3 כפות סילאן

אופן ההכנה

  • קולים את האגוזי מלך על מחבת עד השחמה קלה, ואז קוצצים אותם לחתיכות גסות.
  • ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. מערבבים עד שמתקבלת עיסה חלקה וללא גושים.
  • לאחר שמקבלים עיסת שוקולד חלקה, מוסיפים כוס טחינה גולמית ו-3 כפות סילאן, ואז מוסיפים את ⅔ אגוזי המלך לתערובת השוקולד ומערבבים.
  • מרפדים תבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, ומכניסים את עיסת השוקולד לתבנית.
  • מפזרים שליש מהאגוזים שנותר מעל לעיסה, ומקררים בפריזר כשעה.
  • מוציאים ופורסים לקוביות בגודל הרצוי. שומרים במקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.