נשפוך את החלב לתפוח אדמה המבושל, ונמעך לפירה.
לאחר מכן מוסיפים את הסוכר ואת השמרים, ומערבבים לאיחוד.
לאחר ערבוב, מוסיפים את המלח, חמאה נמסה, ביצה, פטרוזיליה קצוצה, ומערבבים לאיחוד.
לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עד התגבשות בצק אחיד.
מכסים במגבת ושמים להתפחה של שעתיים.
משמנים את התבנית בחמאה, ושופכים את הבצק לתבנית.
עושים חריצים בצורת קווים בבצק, ומסדרים בהם את חתיכות הגבינה הצהובה.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 30 דקות בערך.