בקערת המיקסר עם וו גיטרה מביאים את הקמח, אבקת השקדים, אבקת הסוכר, והחמאה למרקם פירורים. אפשר גם עם הידיים
מוסיפים את הביצים ואת תמצית הוניל, ונלוש עד איחוד בלבד. להיזהר לא להרבות בלישה.
משטחים על ניילון נצמד ועוטפים ומקררים שעתיים. זה יעזור ברידוד של הבצק.
לאחר שעתיים מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה (אם נוח יותר אפשר על השיש מעט מקומח)
קורצים עוגיות עם קורצן עגול, חצי שלמות וחצי נקרוץ עיגול קטן יותר באמצע.
מסדרים בתבנית עם נייר אפייה, ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 12-15 דקות.
ממתינים שהעוגיות מתקררות לחלוטין לפני שנמלא אותן.
מומלץ לערבב את הריבה עם כפית מיץ לימון כדי שזה יהיה קל יותר לזילוף ולמראה מבריק, ולטעם.
מפדרים את העוגיות העליונות ( אלו עם העיגול באמצע), באבקת סוכר לפני שממלאים.
מורחים עם מברשת מעט ריבה על העוגיות, סוגרים בעוגיות המפודרות, ומזלפים במרכז כמות יפה של ריבה.
העוגיות מחזיקות שבוע בקופסה אטומה, לאחר מכן הן עלולות להתרכך יתר על המידה.