בקערה נשים את השוקולד מריר עם החמאה ומחממים במיקרו, ומערבבים היטב.
בקערת מיקסר, שמים את הביצים, סוכר, סוכר חום, ותמצית וניל, ומערבבים במיקסר למשך 10 דקות. אפשר לערבב גם ביד.
מוציאים ושמים אבקת אפייה ואת השוקולד צ'יפס, ואז מוסיפים קורט מלח ומוסיפים את השוקולד הנמס, ומערבבים הכל בתנועות קיפול עדינות.
שמים במקרר למשך 10-15 דקות ובינתיים מחממים תנור על 180 מעלות ומכניסים לתנור למשך 8-9 דקות.
נותנים לעוגיות להצטנן לאחר אפייה - חובה.