להכנת הבצק - במעבד מזון מכניסים את המחמאה וסוכר יחד ומערבבים למשך לפחות 3 דקות עד שמקבלים "קרם" חלק
נוסיף את יתר המצרכים ונערבב עד ליצירת בצק רך ונוח ומעט דביק
נעטוף את הבצק ונשאיר במקרר למשך 10 דקות לפחות, אפשרי להשאיר יותר
בינתיים נכין את המילוי - נערבב את כל מצרכי המילוי יחד היטב שלא יהיו גושים
להרכבת העוגיות - מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים, פותחים כל כדור למלבן, מורחים את המילוי ומעל מפזרים את האגוזים, ומגלגלים לרולדה
כך להכין מארבעת הכדורים ואז מעבירים את הרולדות למגש עם נייר אפייה
חורצים על כל רולדה פסים באלכסון עם סכין (הפסים שעושים הם גדלי העוגיות, שם תיחתך הרולדה שתצא מהתנור, לכן מסמנים בגודל סביר – לא גדול מדי ולא קטן מידי)
מכניסים את התבנית עם הרולדות לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25-35 דקות או עד שקיבל מעט צבע
לאחר שהרולדות מוכנות, מוציאים אותן מהתנור, חותכים במקום המסומן ומפזרים המון אבקת סוכר לפי הטעם