במיקסר נכין את הקצפת - נקציף יחדיו את השמנת מתוקה, פודינג וניל, וכוס חלב, עד לקבלת קצף חזק ויציב.
את כוס החלב השנייה נשפוך לקערה.
נטבול כל פתי-בר בקערת החלב, ונניח בתחתית התבנית, נמשיך כך ליצירת 2 שכבות פתי-בר האחת וניל והשנייה שוקולד.
נמשיך בשכבת הקצפת - מעל לשכבת הפתי בר נשטח חצי מכמות קצפת הוניל שהכנו.
עכשיו נטבול את הפתי בר בקערת החלב וניצור 2 שכבות נוספות של שוקולד ווניל.
נשטח את הקצפת שנותרה על גבי שכבת הפתי בר.
ניתן להרטיב כמה ביסקוויטים בחלב ולפורר מעל לשכבת הקצפת.
נכניס את העוגה למקפיא למשך לילה שלם ונוציא כחצי שעה לפני ההגשה.