בקערה מערבבים את כל החומרים לבצק יחד.
על האש ממיסים את השוקולד עם מים, סוכר, קקאו, ומרגרינה, עד להמסה מלאה. כאשר מתקרר, מוסיפים את החלמונים והקמח.
משטחים את הבצק בתבנית, ומשאירים רבע מהבצק בצד במקרר.
שופכים מעל לבצק את השוקולד.
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף גבוהה, ומוסיפים את הקוקוס בצורת עטיפה. משטחים מעל השוקולד.
מגרדים עם פומפיה מהבצק שהשארנו מעל הקצפת.
מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך 40 דקות.
מומלץ לשמור עוגה לפחות לילה במקרר.