להכנת הפירה - שולקים את התפו"א, נסנן ונצנן היטב ולאחר מכן נמעוך לפירה.
נוסיף את הבצל המטוגן ואת כל התבלינים ונערבב היטב. נתקן טעמים במידה וצריך ונניח במקרר לחצי שעה.
בקערית קטנה מערבבים את 2 הפירורי לחם עם שומשום, ופירורי לחמית כוסמין.
ניקח חופן מהפירה וניצור כדור, נשטח על היד ונמלא בקוביית גבינה צהובה, ואז נסגור היטב ויוצרים שוב כדור יפה.
נטבול כל כדור ב-2 ביצים טרופות עם כפית מים, ולאחר מכן נעטוף היטב בפירורי הלחם.
נחמם שמן קנולה עמוק בסיר קטן, ונטגן את הכדורים עד להזהבה יפה.
נעביר לנייר סופג ולאחר מכן לצלחת הגשה