למאפה - מערבבים הכל לעיסה אחידה, משמנים עלה פילו וצובטים במרכז, ואז מסובבים בתנועות צביטה עד שנוצר מעין גומחה.
מניחים בתוכה את המילוי וסוגרים מעל את הקצוות, הופכים ומניחים את הצד של הגלגול כלפי מטה כך שנוצרת מעין שושנה.
מורחים שמן/ביצה טרופה, מפזרים שומשום, ואופים בחום של 180 מעלות עד להשחמה
להכנת הרוטב - קוצצים את הבצל ומטגנים אותו במעט שמן עד שקיפות, אחרי זאות מוסיפים חצי קופסא פטריות חתוכות וממשיכים לטגן יחד.
מוסיפים מלח ופלפל שחור ואז מוסיפים כוס מים מהולה באבקת רוטב צלי של אוסם ומערבבים. כשמסמיך מסירים מהאש.