להכנת העוגה - בקערה מערבלים את הביצים עם הסוכר למשך חמש דקות עד שנקבל קצף תפוח.
לאחר מכן מוסיפים מוסיפים את השמן בזילוף עם השמנת, סוכר וניל, והקקאו, הקמח עם שקית אבקת אפיה, ולבסוף מוסיפים את האגוזים.
משמנים תבנית עגולה או מרובעת ומכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם מראש על 175 מעלות למשך בערך 45 דקות.
כשהעוגה מתקררת לגמרי, חוצים לשתיים וממלאים במלית, ואז מכסים עם החצי השני.
להכנת הציפוי - ממיסים את הציפוי על הגז (אפשר במיקרוגל בסיר), מחממים את השמנת עם השוקולד ומערבבים , כאשר השמנת מתחממת ולא רותחת, מוסיפים את השמן וסוגרים את הגז וממשיכים לערבב עד לקבלת קרם חלק ןמבריק. מצפים את העוגה ומכניסים למקרר. אפשר לוותר על הפודינג ופשוט לשים סוכריות או קוקוס.
להכנת המילוי - שמים פודינג וניל לקערת ערבול ומוסיפים כוס של חלב קר וכוס של שמנת מתוקה.
מקציפים במשך דקה או שתיים עד שמתקבל מרקם קרמי. מורחים על העוגה האפויה או בין שכבותיה.