להכנת התחתית - בקערת המיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החלבונים לקצף לבן. מוסיפים לקערה סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף לקצף אוורירי.
מורידים למהירות הקצפה נמוכה ומוסיפים את החלמונים בזה אחר זה.
לאחר מכן מוסיפים אינסטנט פודינג שוקולד וכפית נס קפה. ממשיכים להקציף על רק עד לאיחוד.
משמנים תבנית 24, ולצקת את בלילת התחתית לתבנית. לאחר מכן מכניסים לאפייה בתנור חם על 170 מעלות 25-30 דקות.
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים כחצי שעה. העוגה תצנח, וזה בסדר.
להכנת המילוי - בקערת המיקסר מקציפים יחדיו 2 שמנת מתוקה עם אינסטנט וניל, חלב, וגבינה עד לקבלת קרם יציב.
לצקת את הקרם על גבי העוגה בתבנית ומשטחים.
להכנת הציפוי - בבן מארי או במיקרוגל מחממים שמנת מתוקה, שוברים לתוך השמנת החמה השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת קרם מבריק וללא גושים.
מוסיפים את התמצית וניל ומערבבים היטב. ניתן לשוקולד מנוחה של חצי שעה בטמפרטורת החדר.
לצקת את ציפוי השוקולד מעל לשכבת הקרם.
מעבירים את העוגה לצינון במקרר למשך לילה שלם.