נמיס את השוקולד עם המים בבן מארי, ואז נערבב עד לקבלת מרקם חלק. נצנן מעט.
נקציף את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
בקערה נפרדת נערבב את החלמונים עם השוקולד המומס, שמן, ומיץ קלמנטינות, עד לאיחוד ונוסיף את החלבונים, ואז בהדרגה נשפוך את הקמח עד שאין גושים. נוסיף אגוזי מלך.
נשפוך את התערובת לתבנית סיליקון משומנת ונאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, למשך 40 דקות בערך.
להכנת הגנאש - נשים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה, ונכניס את השוקולד המריר ונמתין כדקה. נערבב היטב עד לקבלת גנאש חלק ומבריק. נשפוך על העוגה ונפזר אגוזי מלך טחונים גס.