להכנת הבסיס - נקציף את החלבונים לקצף גמיש עם 2 כפות סוכר. בקערה נפרדת נקציף את החלמונים עם 1 כף סוכר ותוך כדי הקצפה נוסיף את הפודינג שוקולד. נקפל את התערובת לתוך החלבונים.
נשפוך לרינג או תבנית מרובעת (עדיף רינג ללא תחתית) מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות, ונכניס לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות בערך.
נקרר את העוגה לגמרי ונשים שקף סביב
להכנת הקרם - נכניס לקערה את השמנת מתוקה ,שמנת חמוצה אבקת סוכר ופודינג וניל ונקציף עד ליציבות. לאחר מכן לצקת על העוגה ונכניס אותה למקפיא לשעתיים.
להכנת גנאש - נשים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ונכניס את השוקולד המריר, נמתין
כדקה ואז נערבב היטב עד לקבלת גנאש חלק ומבריק. נשפוך על העוגה הקפואה, ואז נכניס שוב למקפיא לשעה. לאחר מכן, נשפוך את הנוטלה המומס מעל.
נקציף 1 פודינג וניל עם כוס חלב עד ליציבות ואז נכניס עוד 3 כפות נוטלה ומערבבים ומזלפים. כל קישוט שעולה לכם לראש.
כדי לקבל פרוסה יפה וסימטרית יש לחתוך את העוגה עם סכין חדה וחמה.