להכנת מלית הגבינה - נקציף את השמנת, סוכר, ואינסטנט פודינג וניל יחד עד לקציפה יציבה. לאחר מכן נוסיף את הגבינות, שמנת, וקורנפלור, ונאחד במהירות נמוכה.
להכנת הבצק - נערבב את החמאה והסוכר בעזרת וו גיטרה עד למרקם משחתי, ואז נוסיף את הביצה והחלמון ומחצית מכמות הקמח התופח ונערבב במהירות איטית, ונוסיף את יתרת הקמח עד לקבלת בצק אחיד.
נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך שעה (כי הבצק רך ולא נוח לרידוד)
נחלק את הבצק ל- 2 חלקים – רבע הבצק לפירורים, ושלושת רבעי הבצק הנותרים לתחתית העוגה.
את הבצק לתחתית נרדד לעלה בקוטר התבנית
את הבצק לפירורים נרדד לעלה דק ונאפה בתבנית במשך 15 דקות בטמפרטורה של 170 מעלות
כשהבצק קר, נוסיף את בלילת הגבינות ונפזר את הפירורים
נכניס ללילה שלם במקרר.