קודם נחמם תנור ל-180 מעלות ונרפד 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
נערבל את החמאה עם אבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות איטית-בינונית למשך 2 דקות בערך, עד קבלת תערובת חלקה ובהירה. (אפשר לעשות הכל במטרפה ידנית אם אין מיקסר)
נוסיף את שאר החומרים ונערבל כדקה עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. (לא לדאוג כי הוא כיפי ונוח לעיצוב עוגייה)
ניצור כדורים, נגלגל כל כדור לגליל שמנמן, ונקפל לסהרון. מקפידים שהסהרונים יהיה באותו עובי. אם הקצוות יהיו דקיקים יותר הן תישרפנה באפייה
נניח בתבניות, ונכניד לאפייה בתוכנית אפייה רגילה, על חום 180 למשך 20-15 דקות עד שהעוגיות זהובות. לא להשחים כי הן צריכות להישאר בהירות.
לצנן היטב. זורים מעל אבקת סוכר בנדיבות.
לשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר