בסיר גדול נטגן את הבצל עם 3 כפות שמן, ונוסיף את השום ונמשיך לטגן עוד חצי דקה
נוסיף את הגזר והסלרי ונמשיך לטגן כדקה
נוסיף את שאר הירקות חוץ מהכוסברה ונערבב
נוסיף את התבלינים ונערבב היטב
נוסיף את המים עד לגובה הירקות ונביא לרתיחה
נבשל למשך 15 דקות ונוסיף את הכוסברה הקצוצה ואז נבשל על להבה בינונית עד שהירקות מתרככים והמים מצטמצמים ומסמיכים.
וכך המרק מוכן. אפשר לאכול את זה כך כמו שזה או שיש אפשרות להוציא חצי מכמות הירקות לקערה ולטחון את השאר הירקות שבסיר עם בלנדר מוט ידני ולאחר מכן מחזירים לסיר את הירקות שהוצאו ומערבבים הכל יחד. אפשר גם לטחון הכל למי שאוהב מרק ירקות טחון במיוחד הילדים