להכנת הבצק וניל - מעבדים במעבד מזון ללא המים, עד לקבלת פירורים ואז מוסיפים את המים לעוד עיבוד קצר.
מוציאים 100 גרם מהבצק ומרדדים דק בין 2 ניירות אפייה, ואז מקררים. מיתרת הבצק מעצבים גליל עבה, ועוטפחם בניילון נצמד ולהקפיא.
להכנת הבצק שוקולד - מכינים בדיוק כמו הבצק לבן.
כשהגלילים קפואים לגמרי, עוטפים כל גליל בבצק המרודד בצבע המנוגד לו ומהדקים. ואז מקפיאים שוב.
פורסים לפרוסות בעובי 3-5 מ״מ
ממלאים באיזה מלית שאוהבים, מהדקים לצורת אוזני המן.
מכניסים לאפייה בתנור מחומם על 170 מעלות למשך 15-20 דקות בערך.