Go Back
עוגת תפוחים

עוגת תפוחים משגעת בטעמה

עם שכבות תפוחים חתוכים חלומיים
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: אצל ברכה במטבח

ציוד

תבנית עגולה גודל 24-26

המצרכים

  • 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 2 כוסות קמח מנופה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 קילו תפוחים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף קינמון

אופן ההכנה

  • את התפוחים מקלפים ומנקים מגרעינים, ואז חותכים דק או לקוביות.
  • בקערה מקציפים את הסוכר וביצים למשך 7 דקות. לאחר מכן מוסיפים את השמן, קמח, אבקת אפייה וסוכר וניל.
  • את התפוחים שחתכנו מניחים בקערה נפרדת ומפזרים מעליהן קינמון ו-2 כפות סוכר ומערבבים היטב.
  • ליצוק חצי מהבלילה על תחתית התבנית המשומנת שלנו ומיישרים על כל התחתית. מסדרים תפוחים מעל ואז ליצוק עוד מהבלילה הנותרת על שכבת התפוחים. התפוחים צריכים להיות מכוסים עם הבלילה. לבסוף מוסיפים עוד שכבה של תפוחים.
  • מכניסים לאפייה בתנור מחומם על 175 מעלות בתכנית אפייה רגילה של קו למעלה ולמטה, למשך 45 דקות בערך.
  • אחרי שהעוגה מתקררת מפזרים אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.