את התפוחים מקלפים ומנקים מגרעינים, ואז חותכים דק או לקוביות.
בקערה מקציפים את הסוכר וביצים למשך 7 דקות. לאחר מכן מוסיפים את השמן, קמח, אבקת אפייה וסוכר וניל.
את התפוחים שחתכנו מניחים בקערה נפרדת ומפזרים מעליהן קינמון ו-2 כפות סוכר ומערבבים היטב.
ליצוק חצי מהבלילה על תחתית התבנית המשומנת שלנו ומיישרים על כל התחתית. מסדרים תפוחים מעל ואז ליצוק עוד מהבלילה הנותרת על שכבת התפוחים. התפוחים צריכים להיות מכוסים עם הבלילה. לבסוף מוסיפים עוד שכבה של תפוחים.
מכניסים לאפייה בתנור מחומם על 175 מעלות בתכנית אפייה רגילה של קו למעלה ולמטה, למשך 45 דקות בערך.
אחרי שהעוגה מתקררת מפזרים אבקת סוכר.