נתחיל בבצק - ללוש את כל החומרים לבצק יחד עד לקבלת בצק אחיד שלא נדבק. אפשר להוסיף מים פושרים במידה וצריך.
לאחר מכן מחלקים את הבצק ל-8 חלקים, וכל חלק מרדדים לעלה דק.
מכינים את המלית - מטגנים את 2 חבילות התמרים עם מעט שמן, ואז מוסיפים את שאר המצרכים למלית, ומבשלים עד לריכוך.
מסירים מהאש ומצננים, ואז מורחים על הבצק.
כעת מגלגלים לרולדה, ובעזרת קורץשל מעמול קורצים צורות מעל.
מכניסים לאפייה עד השחמה בתנור על 175 מעלות.
בינתיים מכינים את הסירופ - מבשלים את הכל יחד עד לקבלת גוון בהיר. איך שהעוגיות יוצאות, לזגג מעל סירופ.