Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
קינוח כוסות קל
בשכבות מפנקות וטעמים עשירים
עדיין אין דירוגים
כמות
4
כוסות
באדיבות:
עדי ביטון כהן
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
לתחתית:
▢
עוגיות לוטוס
לבלילה:
▢
1
שמנת מתוקה
▢
1
פודינג וניל
▢
2
כפות גבינה לבנה
לציפוי:
▢
1 ½
כוסות סוכר
(אפשר להוסיף עוד קצת אם לא מספיק)
אופן ההכנה
מרסקים עוגיות לוטוס ומרפדים אותם בתחתית של הכוסות.
מקציפים את השמנת עם הפודינג וגבינה ומוסיפים מעל לתחתית העוגיות המרוסקות.
במחבת ממיסים סוכר על אש קטנה ובזהירות רבה, מערבבים תוך כדי כל הזמן עד שהוא מתקרמל ואז ישר מוציאים מהאש שלא יישרף, ומוסיפים לכוס מעל הכל.
שמים להתייצבות במקרר למשך שעה בערך כדי לקבלת קראנצ'יות.
הערות וטיפים
אפשר להוסיף באמצע ולמעלה פקאן מתוק / אגוזי מלך כל מה שאוהבים.
הבלילה מספיקה ל-4 כוסות גבוהות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.