בקערת המיקסר מניחים את הגבינות עם הסוכר וניל ומערבלים לדקה.
מוסיפים את הקורנפלור והפודינג (עדיף לנפות) ומערבבים היטב.
לבסוף מוסיפים את הביצים בהדרגה ומערבבים טוב טוב עד לאיחוד מוחלט.
שופכים את המלית לתוך התבנית מעל הבסיס שהכנו ומשטחים.
מכניסים לתנור ואופים על 200 מעלות טורבו 15 דקות, לאחר מכן מנמיכים את טמפרטורת התנור ל170 טורבו ואופים ל35 דקות נוספות.
מכבים את התנור ופותחים את דלתו, אך משאירים את העוגה בפנים כ15 דקות להתקרר, ובינתיים מכינים את הציפוי.