להרתיח ולבשל את האטריות לפי הוראות יצרן ולהניח בצד.
נעבור לירקות, לתוך ווק חם ולוהט ומשומן נכניס כל ירק בנפרד לטיגון קל וקצר.
נתחיל בבצל, נוסיף גזר, פלפל וצ'ילי, פטריות וכרוב נשאיר לסוף. נניח בצלחת בצד.
באותו ווק נוסיף שמן ונכניס את הרצועות חזה עוף . נקפיץ קלות על שהופכות ללבנות. נניח בצלחת בצד.
להכנת הרוטב נוסיף לתוך הווק החם סויה, טריאקי, שמן שומשום, סילאן, כפית צי'לי גרוס, רבע כוס מים, וכף קורנפלור.
נערבב עד שמסמיך קצת ונוסיף את אגוזי הקשיו לחגיגה.
נוסיף פנימה את האטריות, נערבב.
נוסיף את הירקות פנימה. נערבב
לקישוט נפזר בצל ירוק מלמעלה. ניתן גם לקשט בשומשום.