מתחילים בהפרדת הביצים, מניחים את החלבונים (את החלמונים שומרים בצד לשלב השני) בקערת המיקסר מקציפים במהירות גבוהה וישר מוסיפים כוס סוכר. את חצי כוס הסוכר שנשארה מערבבים עם הסוכר וניל ומוסיפים לקערה בהדרגה ותוך כדי הקצפה.
מורידים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים את כל שאר המצרכים כולל החלמונים, למעט הקמח, לקראת הסוף מוסיפים את הקמח בהדרגה.
מוציאים את התערובת לאחר קיפול וערבוב טוב, ומניחים אותה בתבנית משומנת היטב.
מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש על 170 מעלות 55-60 דקות או עד שמכניסים קיסם ויוצא יבש.
מוציאים מהתנור נותנים לעוגה להתקרר.
מכינים את הגנאש על ידי המסת המצרכים במיקרוגל בפולסים קצרים, ושופכים מעל כל העוגה.