תחילה נקציף במיקסר את הביצים עם הסוכר על מהירות הכי גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה ואחידה.
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימלית, מוסיפים שמן, חלב,שמנת מתוקה ותמצית וניל, וגם את הקוקוס אם החלטתם להוסיף.
שמים את הקקאו בכוס וממלאים את שאר הכוס בשוקולית מניחים בתערובת ומוסיפים קמח ואבקת אפיה מערבלים היטב ומעבירים את כל התערובת לתבנית.
דופקים מעט את התבנית על השיש לשיטוח התערובת ופיזורה, ומכניסים לתנור על 160 מעלות טורבו ל40 דקות פחות ויותר.
הכנת הגנאש: ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד מריר, ולאחר מכן מוסיפים את השמן והדבש, מערבבים ומניחים בצד כדי שיתקרר טיפה.
כשהעוגה מוכנה מוציאים אותה מהתנור, דופקים דפיקה אחת על השיש וחותכים ישר.
לאחר החתיכה ישר מוזגים את הגנאש מלמעלה והעוגה מוכנה.