בקערה נשים את החמאה, בלונדי, ולוטוס, ולחמם אותם בפולסים של 30 שניות במיקרו עד שמקבלים תערובת חלקה ונוזלית
במקביל, במעבד מזון נטחן את הפתיבר, הלוטוס, והשטוחים לחתיכות גסות.
לאחר מכן, נמזוג מעל את בלילת הלוטוס בלונדי ונוסיף מלח גס, ואז נערבב את הכל לתערובת אחידה, ונעביר לתבנית ומשטחים.
נכניס למקפיא למשך שעה.
לאחר מכן נמיס במיקרו בפולסים קצרים את ממרח הלוטוס שנותר (חצי צנצנת) ונמזוג מעל.
נחזיר למקפיא ל-15 דקות נוספות.
נוציא מהמקפיא, נסדר מעל בייגלה יפה יפה , ונחתוך לחיתוכיות קראנצ'יות.