Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
מטבוחה מרוקאית קלאסית
משגעת וטעימה ברמות! מטבוחה מרוקאית עם עגבניות ופלפלים חריפים ומתוקים.
ציון
4.41
על ידי
20
דירוגים
זמן הכנה:
15
minutes
mins
באדיבות:
הילה לוי אלון
ציוד
סיר גדול
מחבת
Advertisements
המצרכים
▢
2
קילו
עגבניות
▢
3
פלפלים
(חריפים)
▢
1
פלפל
(מתוק)
▢
4
שיני
שום
▢
1
כפית
סוכר
▢
1
כפית
מלח
▢
½1
כפות
פפריקה מרוקאית
▢
¾
כוס
שמן
Advertisements
אופן ההכנה
משרים עגבניות במים חמים
מוציאים את העגבניות מהמים מקלפים וחותכים לקוביות ומכניסים לסיר.
מוסיפים את השום ( 3 שיני שום כתושות ושן שום אחת חתוכה לקוביות).
מוסיפים כפית סוכר ומבשלים על אש בינונית עד שהנוזלים מתאדים (כמעט שעה).
מטגנים את הפלפלים שמים בשקית ומקררים.
לאחר מכן מקלפים אותם וחותכים לריבועים.
אחרי שהעגבניות מתבשלות שעה מוסיפים את הפלפלים, מלח, פפריקה מרוקאית ואת השמן.
מערבבים ומבשלים עוד 20 דקות.
Advertisements
הערות וטיפים
לאנשים שלא אוהבים חריף אפשר לשנות את הפלפלים החריפים במתוקים לפי הטעם.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.