נתחיל בהכנת הבצק - בקערת מיקסר עם וו לישה לשים חצי מכמות הקמח ולערבב פנימה את השמרים.
להוסיף כעת את החלב, סוכר, ביצים, חמאה, ברנדי וקליפת לימון ולעבד למשך דקה עד שמקבלים תערובת אחידה ונוזלית.
להוסיף בהדרגה את יתרת הקמח תוך כדי עיבוד במהירות נמוכה (אם הבצק יבש מדי ופירורי, להוסיף עוד קצת חלב, עד שהוא מתאחד לבצק רך ולא דביק).
להגביר את מהירות המיקסר לבינונית ולהמשיך לעבד ל-5 דקות נוספות, עד שמקבלים בצק חלק ומבריק.
לכסות את פני הקערה בניילון נצמד ולהתפיח עד הכפלת הנפח.
נגלגל לכדורים ונתפיח שוב - נעביר את הבצק למשטח עבודה מקומח מעט מאוד, ומגלגלים ממנו 30 כדורים בגודל ביצה, עושים זאת על ידי חלוקת את הבצק ל-3 חלקים שווים ואז נגלגל כל חלק לנקניק ארוך ונחצה אותו לשני חצאים, ואז נחלק כל חצי לפי העין ל-5 חלקים.
נניח על נייר אפייה משומן או על ריבועי נייר אפייה חתוכים. נכסה בניילון נצמד משומן למניעת התייבשות (הצד המשומן מכסה את הבצק). נניח לתפיחה עד הכפלת הנפח.
נחמם בסיר רחב שמן לטיגון עמוק (160 מעלות אם יש מדחום), ונטגן את הסופגניות, 4-5 בכל פעם, בערך 2 דקות כל צד, להשחמה.
אם משתמשים בריבועי נייר אפייה - נכניס את כדורי הבצק יחד עם נייר האפייה לתוך השמן
נוציא את הסופגניות לנייר סופג, נפזר אבקת סוכר בנדיבות, ונזריק פנימה ריבה ונגיש.