Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
עוגיות יו יו קוקוס
קלות וממכרות!
ציון
4.50
על ידי
2
דירוגים
כמות
35
יחידות
באדיבות:
הילה סמוכה רשתי
ציוד
כוס אוניברסלית 240 מ"ל
Advertisements
המצרכים
כמות: 35 יחידות (44 גרם)
לבצק:
▢
4
כוסות קמח לבן
(620 גרם)
▢
1
שקית אבקת אפייה
▢
3
ביצים L
▢
¾
כוס סוכר
▢
⅓
כוס תפוזים או חלב
▢
⅓
כוס שמן קנולה
▢
½
כפית תמצית וניל
▢
שמן לטיגון
לסירופ סוכר:
▢
1 ½
כוסות סוכר
▢
1
כוס מים
▢
1
כפית מיץ לימון סחוט טרי
ציפוי קוקוס:
▢
1
כוס קוקוס טחון
(לפי הטעם)
Advertisements
אופן ההכנה
נלוש ביחד את כל מצרכי הבצק לפי הסדר, עד שמקבלים בצק מאוד נעים, שמנוני, ולא דביק. נותנים לו מנוחה של חצי שעה
לקרוץ מהבצק עיגולים ולפתוח חור באמצע בעזרת היד (צורת גלגל).
נטגן בשמן חם (כ-3 ס"מ מגובה הסיר - זה לא חייב להיות שמן עמוק מכיוון שבמילא היו יו צף) אבל לא רותח למשך כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
להכנת סירופ הסוכר:
נבשל את הסוכר, מים, ומיץ לימון יחד למשך 7 דקות, ואז נצנן לטמפרטורת החדר.
לטבול בסירופ הסוכר ולגלגל בקוקוס.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.