Go Back
+ servings
עוגיות יו יו קוקוס

עוגיות יו יו קוקוס

קלות וממכרות!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
כמות 35 יחידות
באדיבות: הילה סמוכה רשתי

ציוד

כוס אוניברסלית 240 מ"ל
Advertisements

המצרכים

כמות: 35 יחידות (44 גרם)

    לבצק:

    • 4 כוסות קמח לבן (620 גרם)
    • 1 שקית אבקת אפייה
    • 3 ביצים L
    • ¾ כוס סוכר
    • כוס תפוזים או חלב
    • כוס שמן קנולה
    • ½ כפית תמצית וניל
    • שמן לטיגון

    לסירופ סוכר:

    • 1 ½ כוסות סוכר
    • 1 כוס מים
    • 1 כפית מיץ לימון סחוט טרי

    ציפוי קוקוס:

    • 1 כוס קוקוס טחון (לפי הטעם)
    Advertisements

    אופן ההכנה

    • נלוש ביחד את כל מצרכי הבצק לפי הסדר, עד שמקבלים בצק מאוד נעים, שמנוני, ולא דביק. נותנים לו מנוחה של חצי שעה
    • לקרוץ מהבצק עיגולים ולפתוח חור באמצע בעזרת היד (צורת גלגל).
    • נטגן בשמן חם (כ-3 ס"מ מגובה הסיר - זה לא חייב להיות שמן עמוק מכיוון שבמילא היו יו צף) אבל לא רותח למשך כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה.

    להכנת סירופ הסוכר:

    • נבשל את הסוכר, מים, ומיץ לימון יחד למשך 7 דקות, ואז נצנן לטמפרטורת החדר.
    • לטבול בסירופ הסוכר ולגלגל בקוקוס.
    Advertisements
    נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.