נשרה את חזה ההודו או עוף במים עם מלח במשך לילה - המים אמורים לכסות את הנתח.
אחרי השרייה, נוציא את הנתח מהמים ונשטוף במי ברז. נייבש בעזרת מגבות נייר. מחממים תנור ל-200 מעלות (חשוב שהוא יהיה חם!)
בינתיים ניקח תבנית קטנה ונערבב בקערית את כל חומרי הציפוי.
נמרח את הציפוי על הנתח מכל הכיוונים, ואז נניח ישירות על התבנית ונכניס לתנור לרבע שעה.
נכבה את התנור עם בשר בפנים ונשאיר אותו להתקרר לחלוטין. עדיף לעשות בערב כך שאפשר להשאיר בתנור עד הבוקר.