שמים בקערת המיקסר את כל החומרים היבשים (חוץ מהמלח), מערבבים ואז מוסיפים את הרטובים (את המים שופכים בהדרגה). לאחר מכן מוסיפים מעט מלח
רואים שהבצק התאחד ונותנים לו לישה של כ-10 דקות
מתפיחים התפחה ראשונה (כשעה)
מרדדים כל פעם חלק מהבצק (גובה של 1 ס"מ) וקורצים עיגולים, מעבירים כל עיגול לריבוע נפרד של נייר אפייה ונותנים עוד התפחה כשעה. (לכסות במגבת)
מתחילים לטגן בשמן עם חתיכת גזר
מניחים את הבצק כלפי מטה כמו בסרטון ואחרי כדקה הופכים ומוציאים את הנייר
חשוב שהשמן לא יהיה חם מידי אלה בינוני כי אז זה לא יוצא טוב! למי שיש מד טמפרטורה אז שיהיה כ-160 מעלות