מקציפים את החלבונים במהירות גבוה עם קורט מלח, ואז מוסיפים חצי כוס סוכר לקצף יציב
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר ושאר החומרים עד לעיסה חלקה
מכניסים ב-3 פעמים את קצף החלבונים לקערת החלמונים בעזרת לקקן, לעיסה חלקה
נשים את הבלילה בתבנית מתאימה, נחמם את התנור מראש על 170 מעלות - ונשים בתוכו תבנית עם מים חמים
לצורת מנומר - ניקח בקערה קטנה כ-9 כפיות מהעיסה וצובעים בעזרת קקאו בלגי בפעמיים - פעם חום כהה ופעם חום בהיר. אחרי זאת נערבב יחד ובעזרת שקית זילוף בעדינות מציירים כתמים ואופים בזהירות
אופים את העוגה בתנור במשך כ-90 דקות (רגיל, לא טורבו) (לא לפתוח את דלת התנור במהלך האפייה). לא פותחים את התנור ובסיום האפיה משאירים את העוגה בתנור למשך כשעה.