נשים בקערת המיקסר את הקמח, סוכר, מלח, שמן, והחומץ, נוסיף בהדרגה את המים החמים (מתחילים מ-2 כוסות, ואת החצי שמים במידת הצורך). ואז ללוש היטב עד שנקבל בצק רך וגמיש.
נכסה וניתן מנוחה של 30 דקות. נחלק את הבצק ל-4 כדורים.
כל כדור נרדד על משטח מקומח לעלה ארוך ודק, בעזרת גלגלת משוננת נחתוך לרצועות ארוכות, לא דקות ולא עבות מדי.
נטגן בשמן חצי עמוק כל רצועה סביב עצמה כדי ליצור צורת פרח (כמו בסרטון). נטגנן עד הזהבה משני צדדים ונעביר למגש עם נייר מגבת.
להכנת הסירופ - נשים בסיר את החומרים ונביא לרתיחה, ננמיך ללהבה נמוכה ונבשל כ-20 דקות. בשלב הזה מי שרוצה להוסיף את הדבש ולבשל עוד 20 דק בערך על להבה נמוכה.
נטבול כל שבקייה בסירופ משני הצדדים (פשוט נטביע אותם בזהירות). במשך כשנייה לא יותר, ואז נעביר למגש ונפזר מיד שומשום.