נתחיל בבצק - נערבב עד להמסה את השמרים, סוכר, וחלב. לאחר מכן נוסיף את הקמח ואת שאר המרכיבים ונלוש ל-10 דקות. נתפיח לשעה.
לתערובת השום - נקצוץ את כל החומרים לתערובת אחידה ונערבב היטב.
אחרי שהבצק תפח, נחלק לכדורים (70 גרם כל כדור), נרדד אותם ונכניס בפנים את הגבינות, ואז נסגור לכדור.
נסדר בתבנית את הכדורים צמודים ונניח להתפחה של 20 דקות.
נבריש את הכדורים היטב ונכניס לתנור על 180 מעלות למשך 20 דקות. אחרי זאת נוציא מהתבנית ונמרח שוב מהתערובת ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות.