בקערת מיקסר שמים את הקמח, שמן, כפית וחצי מלח, כפית וודקה, ו-3 כוסות מים ומתחילים לערבל למשך 10 דקות. אם יבש מדי מוסיפים עוד מים. הבצק לא צריך להיות דביק בכלל.
אחרי זאת מורידים על השיש וללוש עוד 5 דקות בידיים. כשמסיימים מניחים בצד לחצי שעה.
מחלקים את הבצק ל 18-20 כדורים שווים ומעוגלים, ואז מרדדים לעיגול. אין צורך לרדד עם קמח הבצק לא דביק.
שמים כף מהמילוי בחצי מהבצק ואז מכסים כך שיווצר חצי עיגול. מהדקים היטב את הקצוות וחותכים עם גלגלת פיצה.
להכנת המילוי: מערבבים את כל החומרים יחד ושמים במקרר לשעה.