Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
עוגיות מגולגלות בטעם של פעם
עוגיות פריכות ומדהימות במילוי ממרח תמרים מהפנט.
ציון
4.19
על ידי
16
דירוגים
כמות
3
רולדות
זמן הכנה:
5
minutes
mins
באדיבות:
לירז שרה כהן
ציוד
קערה לערבוב
תבנית תנור
כוס מדידה אוניברסלית
Advertisements
המצרכים
▢
½
קילו
קמח
(4 כוסות)
▢
2
חלמוני ביצה
▢
200
גרם
מחמאה מומסת
▢
¼
כוס
מיץ תפוזים
▢
2
כפות
סוכר
▢
½
כפית
מלח
▢
1
שקית
סוכר וניל
▢
1
שקית
אבקת אפייה
▢
½
כוס
מים חמימים
(אם הבצק יוצא יבש)
▢
1
קופסת
ממרח תמרים
Advertisements
אופן ההכנה
מערבבים קמח עם שאר החומרים עד שמתקבל בצק רך ונוח לעבודה.
נותנים לו לנוח 10 דקות. מחממים תנור על 170 מעלות.
נרדד את הבצק לריבוע דק ונמרח עליו ממרח תמרים. לאחר מכן מגלגלים את הבצק
אופים כ-25 דקות עד שמזהיב.
נוציא מהתנור ונותנים לו להתקרר! ואז לחתוך.
Advertisements
הערות וטיפים
למי שמעדיף
אפשר גם למרוח קינמון ואגוזים במקום התמרים למי שרוצה לגלגל לרולדה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.