|

סחלב ביתי מדהים ב-5 דקות

מתכון לסחלב ביתי טעים ומפנק במיוחד לכל יום קר! קל ומהיר להכנה!
בהשראת: זוהר הרוש
ציון 4.52 על ידי 37 דירוגים
מתכון לסחלב

סחלב ביתי משגע שיחמם את הגוף וירחיב את הלב! מתכון לסחלב חם וטעים, שקל להכין ושהכי כיף לאכול בימים קרים!

פעם הייתי קונה אבקת סחלב ומכינה לנו כמעט בכל יום חורפי, אבל לאחר שהסתכלתי על הרכיבים והבנתי שזה לא המאכל הכי בריא לצריכה באופן קבוע, חיפשתי מתכון ביתי שיהיה בריא יותר ואפילו טעים יותר.

איך מכינים סחלב – קבלו מתכון שמכינים בקלות שיא, מרכיבים שיש לכולם בבית ואין פינוק יותר כיפי ממנו! כי אין יותר כיף מלשבת תחת השמיכה ולהתפנק טעים ואיכותי שמכינים רק בבית!

ספר המתכונים של זוהר הרוש

סחלב מתכון
צילום: זוהר הרוש

למה באמת כדאי לכם: סחלב ביתי

  • מתכון פשוט ביותר שכולם יכולים להכין בבית בקלות רבה!
  • מרכיבים איכותיים שיש לכולם בבית ובריא יותר מכל אבקה!
  • פינוק טעים שמחמם את הגוף, מרחיב את הלב ומעלה חיוכים של נחמה!
  • כל כך טעים שתמצאו עצמכם מכינים בכל יום קר ומתפנקים עם המשפחה!

שורה תחתונה: אין פינוק טעים, מנחם ומחייך יותר מאשר ביתי וחם שמכינים באהבה בבית!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

אז איך מכינים?

מתכון לסחלב

סחלב ביתי מדהים ב-5 דקות

מתכון לסחלב ביתי טעים ומפנק במיוחד לכל יום קר! קל ומהיר להכנה!
ציון 4.52 על ידי 37 דירוגים
לדרג
כמות 2 מנות
זמן הכנה: 5 minutes
באדיבות: זוהר הרוש

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 2 כוסות חלב
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 3 כפיות קורנפלור
  • 2 כפיות סוכר (כפית לכל כוס)
  • 1 כפית קינמון (כחצי כפית לכל כוס)

אופן ההכנה

  • שמים בקלחת כוס וחצי חלב על הגז ומביאים לרתיחה.
  • לחצי כוס החלב הקר שנשארה, מוסיפים 3 כפיות קורנפלור, ומערבבים היטב עד שהנוזל נהיה חלק וללא גושים.
  • כשהחלב כמעט רתח, מוסיפים את נוזל הקורנפלור לחלב החם תוך כדי בחישה, עד שהסחלב מסמיך.
  • מורידים מהאש ומוסיפים את הסוכר וניל והסוכר הרגיל לפי הטעם. לא כדאי להוסיף הרבה סוכר כי כבר יש סוכר וניל.
  • מפזרים מעט קינמון מעל, אפשר גם לפזר קוקוס טחון, אגוזים קצוצים, או כל מה שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

איך מכינים סחלב
צילום: זוהר הרוש

רק עוד דבר אחד אחרון!

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: סחלב מתכון מאת: Zohar Haroosh 

Similar Posts

16 Comments

    1. היי מירי,
      קמח לכל מטרה, עמילן/קמח טפיוקה, אגאר אגאר, קמח אורז או קמח שיבולת שועל.
      בהצלחה!

    1. היי הדר,
      אפשר להמשיך לבשל עד שהסחלב מסמיך, זה בסדר. גם אם לוקח טיפה יותר זמן.
      בהצלחה בפעם הבאה!

    1. 5 stars
      הכנתי את הסחלב המומלץ עם חלב סוי'ה של אלפרו,כבר כמה פעמים.
      ממש-ממש טעים ויוצא מן הכלל.
      תודה רבה??? בק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?